Nou cicle "Orquestra cambra + Jove solista"

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Els concerts es realitzaran a l'Aula Magna del Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat del Vallès i a la Sala Roser Carrau de Vilassar de Mar.

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat inicia un nou cicle de música de cambraNou

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat organitza des de fa temps un cicle de concerts al Teatre-Auditori Sant Cugat. Es tracta d’una oferta plenament consolidada que rep una magnífica acollida.

Amb el propòsit de complementar aquest cicle de música simfònica, enguany inicia un nou cicle de música de cambra, amb una quinzena d’integrants en cada concert.

Aquests nous concerts de cambra s’emmarquen en les “Activitats per a socis” que l’Orquestra Simfònica Sant Cugat organitza per als seus abonats al cicle de concerts simfònics. Si la proposta té una bona resposta de públic, la intenció de la formació simfònica santcugatenca és mantenir la doble programació “Simfònica & Cambra”. Els concerts de cambra tindran lloc de febrer a maig del 2018  a l’Aula Magna de l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès i a la Sala Roser Carrau, de l’Espai Cultural Can Bisa de Vilassar de Mar.

“En aquests concerts de música de cambra volem oferir a joves músics del país la possibilitat d’actuar com a solistes amb una orquestra professional. Per això a cada concert convidem un músic jove per actuar com a solista en alguna de les obres que s’interpretaran”, explica Josep Ferré, director de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. “En cada concert farem una petita presentació de les obres que es tocaran, hi haurà uns 50 minuts de música i acabarem compartint una copa de cava amb els músics i el públic assistent”, diu Josep Ferré.

Els concerts:

  • 17 de febrer, 12:00 h. Peces de W.A. Mozart i P. Í. Txaikovski. Laia Barberà, arpa. Aula Magna del Conservatori Municipal de Música Victòria dels Àngels.
  • 18 de febrer, 19:00 h. Peces de W.A. Mozart i P. Í. Txaikovski. Laia Barberà, arpa. Sala Roser Carrau Vilassar de Mar.
  • 10 de març, 12:00 h. Peces de F. M. Manfredini i J. Haydn. Àlex Olmedo, violoncel. Aula Magna del Conservatori Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat.
  • 11 de març, 19:00 h. Peces de F. M. Manfredini i J. Haydn. Àlex Olmedo, violoncel. Sala Roser Carrau Vilassar de Mar.
  • 14 d’abril, 12:00 h. Peces d’E. Grieg i G. Finzi. Roger Sans, piano. Aula Magna del Conservatori Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat.
  • 15 d’abril, 19:00 h. Peces de d’E. Grieg i G. Finzi. Roger Sans, piano. Sala Roser Carrau Vilassar de Mar.
  • 12 de maig, 12:00 h. Peces de C. M. von Weber i A. Copland. Juan Pardo, clarinet. Aula Magna del Conservatori Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat.
  • 13 de maig, 19:00 h. Peces de C. M. von Weber i A. Copland. Juan Pardo, clarinet. Sala Roser Carrau Vilassar de Mar.

Segueix-nos