Què oferim?

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

El desig dels músics de l'Orquestra és experimentar amb tot tipus d'estils musicals i ampliar constantment el repertori, el de les peces més clàssiques i el de les partitures més innovadores. Per més informació i per fer noves propostes posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem de manera personalitzada.


Gran Concert Simfònic
L'Orquestra ofereix una gran varietat de repertori de música simfònica amb l'emoció i l'espectacularitat d'una gran orquestra interpretant les millors obres de tots els temps.
+ Informació

Concert Familiar
Concert familiar per gaudir-ne en família. Un gran espectacle amb projeccions, narrador i orquestra amb obres tan conegudes com "Pere i el llop de Prokófiev", "Peter Pan de J. N. Howard" i "Somni d'una nit d'estiu de Mendelssohn".
+ Informació

Òpera & Ballet
L'Orquestra ha col·laborat amb la Companyia de ballet d'Angel Corella, amb la Compañia Nacional de Danza, amb el Grup de Dansa Laura Esteve. També ha presentat òperes semiescenificades de Mozart, Mascagny, Bizet i Puccini.
+ Informació

Valsos i Danses
El concert de "Valsos i Danses" ha esdevingut un espectacle tradicional de les festes nadalenques. Oferim un programa basat en les obertures, polques i valsos de la família Strauss. Un concert per a gaudir de bona música amb el bon humor dels músics de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.
+ Informació

Innovació & Música
Valor empresarial a través de la música simfònica.

Una oferta adreçada a les empreses amb tallers "team building" i concerts exclusius. Qualitat, prestigi i personalització per viure l'experiència de la música i per aportar valor a l'empresa.
+ Informació

Activitats Pedagògiques:
​​L'Orquestra ofereix diferents tipus d'activitats de caràcter pedagògic adreçades a les escoles de primària, a cors infantils-juvenils i als estudiants de música de nivell professional..​
+ Informació

Concerts Temàtics
Concerts singulars amb una temàtica específica. Concert astronòmic (Els Planetes de Holst), Concert Màgic (amb el mag Lari), Romeu i Julieta de Prokófiev (amb Cia Per Poc), Les nostres tradicions (orquestra, cobla i grups de música tradicional) ... També preparem concerts monogràfics amb obres d'un únic compositor com els dedicats a Mozart, Beethoven i Txaicovski.
+ Informació

Concerts "Música de cambra".
A més de la "Temporada de Música Simfònica" l'Orquestra ofereix el cicle de "Música de Cambra". L'oferta és molt variada i compta habitualment amb la col·laboració d'un solista convidat.
+ Informació


Segueix-nos