Avantatges SOCI

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
ASSOCIACIÓ D'ESPECTADORS


Fes-te simpatitzant per seguir l'Orquestra des de casa
Fes-te'n soci i t'enviarem les entrades dels concertsAvantatges i preus

> Fes-te'n soci

   Simpatitzant     Soci    Soci Protector
ENTRADES
 Concerts OSSC al TA    x x
 Concerts M. Cambra    x
 Conferències ...   x x
SERVEIS EXCLUSIUS      
 Sala de concerts x x x
 Parlem de música x x x
 Vídeos associació x x x
 Butlletí mensual x x x
 Activitats soci   x
ALTRES AVANTATGES      
 Preferència localitat     x
QUOTA ANUAL      
> Amic, simpatitzant 18 €    
> Soci individual   88 € 120 €
> Soci familiar (2p)   141 € 200 €
> Protector corporatiu     400 €
Fes-te'n soci
Per qualsevol dubte contacteu amb l'Orquestra
Tel.: 93.589.31.93 (matins de 10 a 14 h).
 
 ENTRADES CONCERTS.-


Els socis reben les entrades als concerts de la Simfònica Sant Cugat al Teatre-Auditori i als concerts d'"orquestra de cambra amb joves solistes". Podeu veure la programació de la "Temporada de concerts" i els "Propers concerts" de l'Orquestra.

El preu de venda al públic de les entrades dels concerts de l'OSSC al Teatre-Auditori Sant Cugat és de 22-26 € per entrada. El preu de venda al públic dels concerts de "Música de Cambra" és de 9 €. Amb la quota de socis t'enviem les entrades dels concerts sense cap cost addicional.

Els socis també poden assistir a assajos oberts i a conferències que organitza l'Orquestra.
(2) 

SERVEIS EXCLUSIUS.-


Els socis i amics de l'Orquestra tenen accés a serveis exclusius que oferim a la pàgina web. Destaquem la "Sala de concerts" amb la gravació completa dels concerts de l'Orquestra i "Parlem de música" amb conferències gravades en vídeo, realitzades per músics, directors i solistes que col·laboren amb l'Orquestra. Completen aquest apartat els "Vídeo-reportatges" de diferents esdeveniments i l'"Agenda d'activitats". Els socis també reben el nostre "Butlletí mensual gratuït"
(3)

ALTRES AVANTATGES.-


Els socis protectors tenen preferència a l'hora d'escollir les entrades dels concerts al Teatre-Auditori. Poden reservar les entrades uns dies abans que es posin a la venda pel públic en general. 


ENTITATS JURÍDIQUES.-

La "Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra" és l'entitat jurídica que gestiona i representa l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. L'AOSC és l'associació d'espectadors que li dona suport. Les aportacions que es realitzen en concepte de "Donació a la Fundació" tenen una desgravació fiscal del 25% per a particulars i del 35% per empreses.Segueix-nos