Articles

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Tono Blasi, amant de la guitarra i fundador del festival estiuenc, ens presenta el concert que la Simfònica Sant Cugat durà a terme a la Basílica de Castelló d'Empúries el proper 21 d'agost a les 21h.
Llegeix més...
Flora Puntós i Cabero ens ofereix el seu estudi sobre l ’ècfrasi en el poema La Sardana de Joan Maragll. 
Llegeix més...
Maig 2020 Comunicar, del llatí communicare, posar en comú en el sentit de compartir. Diuen que a banda de fer les coses ben fetes, s'ha de dir que es fan.
Llegeix més...
Maig 2020 El passat 23 d’abril, diada de Sant Jordi, vàrem poder gaudir d’un inspirador concert de música catalana, amb Xavier Pagès-Corella com a director convidat.
Llegeix més...
Maig 2020 Al segle XVIII els millors músics treballaven per a la cort o per a l'alta jerarquia eclesiàstica. Aquests eren els únics estaments que es podien permetre el luxe de disposar d'un compositor i una petita orquestra al seu servei.
Llegeix més...
Maig 2020 Per a Roit Feldenkreis ser directora té a veure amb traslladar el seu amor per una peça de música als músics, encantant-los perquè toquin amb gran joia.
Llegeix més...
Edmon Colomer i Cristina Casale ens presenten el concert del proper divendres 26 de març. Un concert molt popular amb Txaikovski i Bizet.
Llegeix més...
Des del 1993, Sant Cugat del Vallès té un equipament de primeríssim nivell, creat per proveir a la ciutat una oferta cultural estable.
Llegeix més...
Gran èxit al darrer concert per la innovadora proposta combinant la guitarra elèctrica amb l'orquestra. Us presentem l' Oriol Saltor i la seva tècnica de dit i pua.
Llegeix més...
Feb.'20 Flora Puntós, Presidenta de l'Orquestra, ens explica com la senyera va esdevenir símbol d’identitat de l’ Orfeó Català i els fets històrics que han acompanyat "El cant de la senyera".
Llegeix més...
Segueix-nos