Articles

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Ple absolut al concert de la cinquena de Txaikovski. El concert que l’Orquestra Simfònica Sant Cugat va oferir el passat 6 d’octubre al Teatre-Auditori Sant Cugat en el qual va interpretar la cinquena simfonia de Txaikovski va registrar un ple absolut.
Llegeix més...
El passat diumenge 29 d'octubre l'Orquestra participava amb una parada informativa a la Fira d'Entitats en el marc de la 48a Festa de la Tardor que enguany tenia com a lema "Migrants, veïns i veïnes del món".
Llegeix més...
Pau Codina nasqué a Barcelona el 1988. De ben jove va iniciar els seus estudis de violoncel amb Eulàlia Subirà, a Manlleu. S’ha format a diverses escoles europees i ha tocat arreu d’Europa i en prestigioses sales ...
Llegeix més...
Dvorak, que va néixer a Bohèmia el 1841 i va morir als 62 anys a Praga el 1904, als vint anys ja es guanyava la vida fent de músic: tocava l’orgue a diferents esglésies i la viola a l’orquestra del Teatre de Praga (en més d’una ocasió sota la batuta del gran compositor txec Smetana).
Llegeix més...
Benvolguts, ens plau fer-vos arribar una carta de Moisès Bertran des de Bogotà. L'obra que sentirem al proper concert, "Tres Moments a Antiòquia" és la seva primera obra escrita a Sud-Amèrica.
Llegeix més...
David Puertas, autor de la presentació que podreu trobar a cada programa de mà, ens parla avui sobre l'estrena de la propera producció la 5ª de Txaikovski el 6 d'octubre.
Llegeix més...
400 persones assisteixen al concert a l’aire lliure de clàssics populars de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat a Vilassar de Dalt.
Llegeix més...
La pianista nord-americana Vivianne Cheng és una artista Steinway. 
Llegeix més...
Bernstein va ser un músic d’innegable talent que ha passat a la posteritat per obres com West Side Story. Però sabies que també va conduir el programa de televisió Omnibus? Escolta la seva veu un segle més tard.
Llegeix més...
Del 19 al 30 de març se celebra a Barcelona la 68a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals. Aquí trobareu el calendari del concurs i les sessions divulgatives amb pianos en espais públics. 
Llegeix més...

Darreres notícies

Segueix-nos