Articles

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Dimecres 15 de juny celebrem el 32è aniversari de l'Orquestra amb un sopar al restaurant Masia Can Ametller. Ens hi acompanyes? Inscripcions fins al 10 de juny.
Llegeix més...
En un emotiu acte celebrat el passat dimecres 25 de maig Josep Ferré va passar el testimoni com a director titular a en Salvador Brotons.
Llegeix més...
En el passat concert de Sant Jordi vàrem sentir l’ obra Dona Estimada del compositor menorquí Llorenç Torres Nin (1887-1964), més conegut pel sobrenom de Mestre Demon.
Llegeix més...
De la ma de l'amic Celestino Lahera recuperem la història de diverses dones compositores seguint el fil del concert del passat mes de març.
Llegeix més...
"Ana Häsler amb la Simfònica, un concert confinat que finalment surt del calaix!"
Llegeix més...
El passat divendres 26 de novembre varem gaudir al Teatre-Auditori Sant Cugat d'un gran concert simfònic dirigit per Roit Feldenkreis en el que sentirem obres de Rossini i Krommer com a avantsala de la reconeguda 5ª simfonia de Beethoven.
Llegeix més...
En el 25è aniversari del seu debut, l'artista santcugatenca es mostra com una persona sensible i perfeccionista, marcada profundament per les seves arrels familiars multiculturals. Us deixem l'entrevista per conèixer-la més íntimament.
Llegeix més...
Flora Puntós i Cabero ens ofereix el seu estudi sobre el "Pessebre de Pau Casals" amb documents provinents del fons "RMVOC".
Llegeix més...
Oct.2021 Els dotze concerts dels quals formen part els quatre per a violí solista titulats “Les quatre estacions” van ser publicats a Amsterdam l’any 1725 dins la col·lecció “Il cimento dell’armonia e dell’inventione”.
Llegeix més...
Oct.2021  No us perdeu el vídeo de la Inés Issel. Nascuda a Tarragona l'any 2001 en el si d'una família de músics polonesos, es va iniciar en la música com passa en aquests casos, de ben jove, als 4 anys, i de la mà de la seva mare també violinista, Iwona Burzynska.
Llegeix més...
Segueix-nos