Articles

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Bernstein va ser un músic d’innegable talent que ha passat a la posteritat per obres com West Side Story. Però sabies que també va conduir el programa de televisió Omnibus? Escolta la seva veu un segle més tard.
Llegeix més...
Del 19 al 30 de març se celebra a Barcelona la 68a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals. Aquí trobareu el calendari del concurs i les sessions divulgatives amb pianos en espais públics. 
Llegeix més...
Des de la tardor '22, l'Orquestra Simfònica Sant Cugat participa en el projecte "Un matí d'orquestra". És una activitat dissenyada per la plataforma Apropa Cultura pensada per a persones amb discapacitat intel·lectual.
Llegeix més...
El proper 12 de febrer al Teatre Monumental de Mataró i el 17 al Teatre-Auditori Sant Cugat podrem gaudir d'un gran concert amb obres de Sibelius, Elgar i fins i tot l'estrena d'una obra de Tomàs Peire, compositor santcugatenc.
Llegeix més...
Us presentem l’estrena de l’obra Seny, del músic santcugatenc Tomàs Peire. És un encàrrec de la Simfònica Sant Cugat motivat per la vinculació de l’autor amb la ciutat i amb Salvador Brotons, que va estrenar-li fa 10 anys l’obra Rauxa.
Llegeix més...

Els músics de la Simfònica Sant Cugat no són només professionals. Són persones amb un context i un bagatge personal. Conèixer-los ens els fa més propers i ens ajuda a entendre la música que fan dins l’orquestra en tota la seva dimensió.

Llegeix més...
De la mà de l' Associació Joan Manén, la Simfònica Sant Cugat s'afegeix a la celebració de l'Any Alícia de Larrocha amb un concert de cambra a càrrec d’Alba Ventura, reconeguda pianista i alumna seva, el passat dissabte 21 de gener a l'Aula Magna de l' EMMVA.
Llegeix més...
El passat 18 de novembre Salvador Brotons va dirigir el seu primer concert com a director titular de la Simfònica Sant Cugat amb els pianistes Yukiko Akagi i Alex Alguacil.
Llegeix més...
Jordi Piccorelli és el director convidat de la Simfònica Sant Cugat en aquest gran concert del mes d'octubre, primer de la temporada. Fem un Rèquiem per Tots Sants.
Llegeix més...
El comentari del concert per David Puertas, divulgador musical.
Una serenata és una cançó d’amor cantada sota els primers raigs de lluna...
Llegeix més...
Segueix-nos