Articles

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Flora Puntós i Cabero ens ofereix el seu estudi sobre el "Pessebre de Pau Casals" amb documents provinents del fons "RMVOC".
Llegeix més...
Us convidem a l'acte Concert-Presentació de la Temporada 21-22, el proper dissabte 25 a les 12h al vestíbul del Teatre-Auditori Sant Cugat. No t'ho perdis! 
Llegeix més...
De la mà de Mayte Santos us presentem la nova formació Quintet de vent de l'Orquestra i us oferim un tastet de la seva música. Passeu, passeu...
Llegeix més...
"Les meves creacions existeixen pel coneixement de la música i del meu propi dolor" (Diari de Franz Schubert, 27 de març del 1824). Estudi sobre un lied, per Celestino Lahera. 
Llegeix més...
Entrevistem Laia Pujol i Rovira, clarinetista, que ha anat a Los Angeles, Califòrnia, a estudiar un màster en "Community Music". .
Llegeix més...
Juny 2021 Com podríem definir una persona amb el bagatge d' Albert Moraleda? Gran músic i tècnic de so, s'ha especialitzat en l'enregistrament i postproducció de música simfònica, jazz i coral, entre d'altres. 
Llegeix més...
Juny 2021 Tono Blasi, amant de la guitarra i fundador del festival estiuenc, ens presenta el concert que la Simfònica Sant Cugat durà a terme a la Basílica de Castelló d'Empúries el proper 21 d'agost a les 21h.
Llegeix més...
Juny 2021 Flora Puntós i Cabero ens ofereix el seu estudi sobre l ’ècfrasi en el poema "La Sardana", de Joan Maragll. 
Llegeix més...
Juny 2021 La temporada que ara finalitza ha estat intensa. Hem hagut de prendre decisions dràstiques com tirar endavant un concert sense saber si podria haver-hi públic, decidint enregistrar-lo i oferir-lo en "streaming" com a mesura de prevenció.
Llegeix més...
Maig 2021 Comunicar, del llatí communicare, posar en comú en el sentit de compartir. Diuen que a banda de fer les coses ben fetes, s'ha de dir que es fan.
Llegeix més...
Segueix-nos