Notícies

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat interpreta l“Stabat Mater”, oratori per a solistes, cors i orquestra, escrit per Salvador Brotons. L’obra serà dirigida pel mateix Brotons.

Llegeix més...
Amb motiu de la interpretació per part de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat del preludi d’«El Pessebre», de Pau Casals (1876-1973), de qui el 2023 es va commemorar el cinquantenari de la seva mort, s’ha creat un gran cartell amb informació detallada, i nombroses imatges, algunes de ben poc conegudes, sobre l’oratori «El Pessebre», que va compondre el prestigiós violoncel·lista.
Llegeix més...

Hi ha música clàssica catalana d’una gran qualitat. L’Orquestra Simfònica Sant Cugat en programa tot sovint. El concert de Sant Jordi d’enguany de la formació simfònica santcugatenca està completament dedicat a composicions d’autors catalans del segle XX.

Llegeix més...

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat interpretarà el proper 15 de març "L'Escocesa" i l'obertura de "Les Hèbrides", de Mendelssohn, i el concert per a piano i orquestra núm. 5 de Beethoven.

Llegeix més...

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat oferirà el proper 9 de febrer al Teatre-Auditori Sant Cugat un concert per gaudir amb la gran música simfònica del segle XIX. El repertori conté dues grans obres: el Concert per a violí i orquestra del rus Piotr Ílitx Txaikovski (1840-1893) i la Simfonia núm. 3, l’ «Espansiva», de Carl Nielsen (1865-1931). A més, s’interpretarà l’obra «Ninona», d’Armand Grèbol (1958-).

Llegeix més...

El concert de valsos de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat és una tradició de les festes de Nadal. Segueix l’estela del concert de Cap d'Any que es fa al Musikverein de Viena -el repertori del qual és també de valsos-, un esdeveniment encara amb més tradició: se celebra des de l’any 1941.

Llegeix més...

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat oferirà el proper 17 de novembre al Teatre-Auditori Sant Cugat un concert per gaudir amb la gran música simfònica del segle XIX. El repertori conté dues grans obres: el Concert per a violoncel i orquestra en si menor, Op. 104, d’Antonín Dvořák (1841-1904), i la Simfonia núm. 7 en la major, op. 92, de Ludwig van Beethoven (1770-1827). “Tan sols una orquestra consolidada pot assumir aquest repertori”, afirma Josep Ferré, director artístic de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, que el dirigirà.

Llegeix més...

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat oferirà el proper 6 d’octubre al Teatre-Auditori Sant Cugat un concert en el qual interpretarà la cinquena simfonia de Txaikovski (1840-1893), la «Rapsòdia sobre un tema de Paganini», deRakhmàninov (1873-1943) i «Tres moments a Antioquia», de Moisès Bertran (1967-). Aquest mateix concert també es farà el 8 d’octubre al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt. Tots dos concerts seran dirigits pel director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, Salvador Brotons.

Llegeix més...

Televisió Sant Cugat cobreix l'acte, podeu veure l'entrevista a Josep Ferré

Llegeix més...
El director i compositor Salvador Brotons ens parla de la nova temporada simfònica 2023-2024 de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. En aquesta video-entrevista el mestre Brotons ens detalla els programes i els solistes convidats, així com la seva experiència i sensacions després d'aquest primer any com a director titular de la Simfònica Sant Cugat
Llegeix més...
Segueix-nos