Calendari concerts

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

Quadres d'una exposició

Quadres d'una exposició
Divendres, 18 Novembre , 20:00 h
Sant Cugat del Vallès - Teatre-Auditori

Quadres d'una exposició de Mussorgski i Concert per a dos pianos i orquestra de Poulenc amb Alex Alguacil i Yukiko Akagi.

PROGRAMA

Maurice.Ravel (1875-1937)
Ma mère l'oye. Cinc peces infantils

Francis. Poulenc (1899-1963)
Concert per a dos pianos i orquestra

____Intermedi_________________

Modest Mússorgski (1839-1881)
Quadres d'una exposició

Orquestració de Maurice Ravel

Orquestra Simfònica Sant Cugat
Alex Alguacil i Yukiko Akagi, piano
Salvador Brotons
, director

Alex Alguacil va obtenir el títol superior de piano a la seva ciutat natal, Barcelona, i va debutar al Palau de la Música Catalana l’any següent. Poc després ho faria a L’Auditori de la ciutat i al Carnegie Hall de Nova York (2008). A la ciutat nordamericana va ampliar estudis a la Manhattan School of Music i hi va residir fins el 2012. La seva carrera com a solista internacional l’ha dut a tocar a ciutats com Tokyo, Vancouver, Portland, Philadelphia o Chicago, a més de col·laborar amb les orquestres i festivals del nostre país. La premsa n’ha resaltat la seva sensibilitat, intel·ligència i maduresa interpretativa. Actualment compagina els recitals i concerts amb la tasca docent al Conservatori Superior de Música del Liceu.

Yukiko Akagi va obtenir el títol superior de piano a la seva ciutat natal, Tokyo, i es va traslladar als Estats Units per ampliar estudis a la Manhattan School of Music de Nova York. Va debutar al Carnegie Hall l’any 2004. Ha estat distingida en diversos certàmens internacionals, com el Maria Canals de Barcelona, el Fundación Guerrero de Madrid o el Concurs de l’Associació de Mestres de Japó. Desenvolupa una intensa carrera internacional i sovint col·labora amb orquestres i Festivals del nostre país. La crítica n’ha elogiat la capacitat de comunicació, el temperament i la presència escènica com a principals puntals al servei de la música.

Salvador Brotons és, des del setembre de 2022, director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. Compagina el càrrec amb el de director de l’Orquestra Simfònica de Vancouver. Ha estat titular, entre d’altres, de l’Orquestra Simfònica del Vallès, de la Ciutat de Palma, de la Oregon Sinfonietta, de les orquestres de les Universitats de Florida i de Portland i, durant 10 anys, de la Banda Municipal de Barcelona. Com a compositor desenvolupa una intensa carrera: ha escrit més de 160 obres que s’han estrenat arreu del món i han obtingut reconeixements en diferents certàmens de composició. Ha compost des d’obres per a instrument sol fins a òperes, passant per música simfònica i de cambra. És professor de direcció d’orquestra i de composició a l’Escola Superior de Música de Catalunya.Info-músic


Sala

Teatre-Auditori
Avinguda del Pla del Vinyet, 48
08172 Sant Cugat del Vallès
Barcelona


Segueix-nos