Presentació de la Temporada 2017-2018

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
El proper dissabte 16 de setembre, a les 12:00 hores, tindrà lloc a l'Aula Magna del Consrvatori l’acte de presentació de la Temporada 2017-2018 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Faran la presentació la presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, i el director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré. Hi assistiran també directors i solistes que participaran en alguns dels concerts de la temporada, la tinenta d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament de Sant Cugat, Carmela Fortuny, entre d’altres autoritats, socis de l’Orquestra, patrocinadors de l’Orquestra i diverses personalitats de la vida cultural santcugatenca.

La temporada 2017-2018 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat comprèn una gran diversitat de repertoris, en el marc d’ambicioses propostes com el Festival Mozart (amb el qual s’inaugurarà la temporada, el 22 de setembre al Teatre-Auditori), el Festival Txaikovski i el Festival Beethoven, i concerts singulars com el dedicat als Clàssics argentins, a més dels ja habituals de valsos i danses per les festes de Nadal, i de Sant Jordi, amb nombroses peces d’autors catalans. La temporada 2017-2018 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat inclou una programació continuada al Teatre-Auditori Sant Cugat i al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt, a més de concerts en altres escenaris de Catalunya. 

Orquestra Simfònica Sant Cugat
c/ dels Marges, 25 - 08172 – Sant Cugat del Vallès
Telf. 93 5893193 - Fax 93 5893254
www.simfonica.cat Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L’acte inclourà un petit concert que oferirà Kalina Macuta, violinista que aquesta temporada interpretarà, amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, el concert per a violí i orquestra núm. 1 de Txaikovski (considerada una de les obres més difícils de violí; és l’únic concert que Txaikovski va compondre per aquest instrument). L’acte de presentació de la Temporada 2017-2018 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat tindrà una durada d’una hora i es clourà amb una copa de cava.
 
L’Orquestra Simfònica Sant Cugat
 
El 1990 va néixer l’Orquestra de Cambra Sant Cugat, embrió de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. En aquests anys, aquesta formació ha realitzat més de 500 concerts arreu del país (al Palau de la Música Catalana, al Gran Teatre del Liceu, a L’Auditori de Barcelona, al Palau de Congressos de Catalunya, a la Sala Oval del Palau Nacional, al Palau Sant Jordi...) i ha esdevingut una de les principals orquestres de Catalunya. Des de la temporada 1996-97, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat compta amb un cicle estable de concerts al Teatre-Auditori Sant Cugat. Dirigida per Josep Ferré, s’ha caracteritzat des dels seus inicis per l’experimentació i la recerca constant de nou repertori i diferents estils musicals: òpera, jazz simfònic, música clàssica, música contemporània, sarsuela, flamenc, música de pel•lícula...

Acte de presentació de la Temporada 2017-2018 de l’Orquestra
Simfònica Sant Cugat 
DIA: 16 de setembre 2017
HORA: 12:00 hores. 
LLOC: Conservatori Municipal de Música Victòria dels Àngels
(Plaça Victòria dels Àngels, 2; Sant Cugat del Vallès).

Daniel Romaní

Segueix-nos