Gran concert de valsos

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts

El concert de valsos de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat és una tradició de les festes de Nadal. Segueix l’estela del concert de Cap d'Any que es fa al Musikverein de Viena -el repertori del qual és també de valsos-, un esdeveniment encara amb més tradició: se celebra des de l’any 1941.

El programa del concert de valsos de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat d’enguany té una primera part de peces de compositors europeus: Léo Delibes, Jacques Offenbach i Piotr Ílitx Txaikovski. La segona part està dedicada a la saga dels Strauss. En la part final de bisos no hi faltarà “Al bell Danubi blau” i la “Marxa Radetzky”.
Hi haurà també música catalana: una sardana de Pau Casals (enguany s’escau els 50 anys de la seva mort) i una suite de Salvador Brotons, que inclou vuit nadales: “A vint-i-cinc de desembre”, “El petit vailet”, “El noi de la mare”, “El desembre congelat”, “Sant Josep i la Mare de Déu”, “A Betlem me’n vull anar”, “L’Àngel i els pastors” i “El cant dels ocells”.
Al concert hi participarà l’actriu Lloll Bertran -que hi ha aportarà unes quantes dosis d’humor- i el rapsode Celdoni Fonoll. També és previst que hi participi el públic.

Gira per diferents ciutats catalanes

Com cada any, amb aquesta proposta, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat farà una gira per diferents ciutats catalanes. Els concerts previstos són els següents: el 17 de desembre a L’Auditori de Cornellà, el 23 de desembre al Centre La Amistat de Premià de Mar, el 27 de desembre al Teatre-Auditori Sant Cugat, el 29 de desembre al Teatre Fortuny de Reus, el 30 de desembre al Teatre Zorrilla de Badalona, l’1 de gener al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt, el 7 de gener al Teatre Municipal Montcada i Reixac, i el 28 de gener a l’Ateneu Popular d’Esplugues.
Tots els concerts de la gira seran dirigits per Salvador Brotons, director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, a excepció del del 30 de desembre, que serà dirigit per Josep Ferré, director artístic d’aquesta formació musical.


Segueix-nos