Presentació de Temporada 21-22

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Set.2021 Us convidem a l'acte Concert-Presentació de la Temporada 21-22, el proper dissabte 25 a les 12h al vestíbul del Teatre-Auditori Sant Cugat. No t'ho perdis! 

Benvolgudes i benvolguts seguidors de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat,

Ens faria molta il·lusió compartir amb vosaltres la presentació de la nova temporada de concerts de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, que se celebrarà dissabte 25 de setembre a les 12 h al vestíbul del Teatre-Auditori i comptarà amb algunes sorpreses. Iniciem aquesta nova temporada amb moltíssima il·lusió i gran compromís per part de tothom. L’acte serà presidit per l'alcaldessa de Sant Cugat, la il·lustríssima senyora Mireia Ingla.

A banda de presentar la programació que hem preparat amb molta cura per al nostre públic, farem la presentació del llibre “La Jana, viola de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat”, editat amb motiu de la celebració dels trenta anys de l'Orquestra. El llibre ha estat escrit per l’escriptor i periodista Daniel Romaní, col·laborador de l’Orquestra, i il·lustrat per Laura Soler. Tots dos assistiran a la presentació.

Durant l’acte es farà el lliurament a l’alcaldessa d'alguns exemplars del llibre, perquè tothom el pugui llegir a les nostres biblioteques.

Per amenitzar-ho tot, podrem gaudir d'un petit concert del Quintet de vent de la Simfònica Sant Cugat, format per solistes de l'Orquestra, que, amb aquesta actuació, inicia la seva trajectòria de petita formació adaptable a petits escenaris o celebracions.

Donat que l'aforament serà limitat per motiu de la pandèmia, l'acte serà retransmès en directe per Televisió Sant Cugat, per a tothom que el vulgui seguir des de casa.

Desitgem i esperem molt intensament que aquesta temporada vinent sigui la de la normalització i que entre tots aconseguim trobar fórmules que permetin conviure la salut amb la cultura.

Moltes gràcies a totes i tots pel vostre suport.

Flora Puntós i Cabero
Presidenta


Aforament limitat. Reserva d’entrades al T.935893193 o al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Segueix-nos