Simfònica Espectacular

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Concert presentació de la temporada de concerts al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt.
#PROGRAMA

Orquestra Simfònica Sant Cugat
Concertino: Geert Krosenbring
Director: Josep Ferré


Obertura La Forza del Destino de Giuseppe Verdi, Danses característiques del Trencanous de P.I.Tchaikovsky, Intermedio de la Boda de Luís Alonso de G. Giménez, Dança hongarena nº 5 de Johannes Brahms, Empúries de Eduard Toldrà / Prepárense d’ Astor Piazzola, Jazz Suite de Dimitri Schostacovich, Hoe Down del “Rodeo” de Aaron Copland, Beatles simfònic: “Love is all you need”


MG7632
MG7619
MG7606
MG7591
MG7574
MG7555
MG7547
MG7543
MG7539
MG7535


L’Orquestra Simfònica Sant Cugat inicia la temporada de música clàssica del Teatre La Massa de Vilassar de Dalt

El proper diumenge, 25 de setembre, a les 19:00 hores, té lloc el primer concert de la Temporada 2016-2017 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. Amb aquest concert, que dirigirà Josep Ferré, el director titular de la formació simfònica santcugatenca, s’inicia la temporada de música clàssica del Teatre La Massa de Vilassar de Dalt. El concert, titulat “Simfònica Espectacular”, tindrà un repertori molt divers, sobretot de grans compositors europeus -Verdi, Txaikovski, Toldrà, Brahms…-, però també inclourà peces de l’argentí Astor Piazzola, del nord-americà Aaron Copland i dels Beatles (enguany fa cinquanta anys que The Beatles van fer el seu darrer concert, i és un bon motiu per tornar a escoltar les seves peces). 

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat és l’orquestra simfònica convidada aquest any per a la temporada de música clàssica del mític Teatre La Massa de Vilassar de Dalt, que va ser realitzat el valencià Rafael Guastavino abans d’emigrar als EUA. L’altra formació convidada és la Banda Municipal de Barcelona. 

En total, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat oferirà sis concerts al Teatre La Massa. Els següents concerts tindran lloc el 6 de novembre -amb un repertori basat en Beethoven i Schumann, amb el director Grigor Palikarov i la pianista Ayako Fujiki´, l’1 de gener -els tradicionals Valsos i Danses, aquest any amb la col·laboració del tenor mataroní Josep Fadó-, el 26 de febrer -“El món de l’òpera”, amb la col·laboració de la Coral La Lira i la soprano Begoña Alberdi-, el 27 de març - el pianista Albert Guinovart en serà el protagonista: oferirà l’obertura de “Mar i cel”, que ha estat composta per ell, i un concert de Rakhmàninov-, i el dia de Sant Jordi, 23 d’abril -amb música de compositors catalans.

Daniel Romaní 
OSSC-119664/32224231/12A


Segueix-nos