Temporada 2018-2019

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Relació de concerts adscrits al programa PUNTCAT de la Generalitat. Ara podeu  gaudir d'un gran concert de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat en unes condicions immillorables.

Música fresca, mediterrània, colorista i vital de la simfonia “italiana” i el  “Somni d'una nit d'estiu” basada en l'obra de teatre de William Shakespeare.
Programa          DOSSIER
La música simfònica més espectacular del segle XX amb un dels concerts més reeixits per a piano i orquestra de Xostakóvitx.

Programa          DOSSIER
Conte musical en el qual cada personatge està representat per un motiu musical determinat  i per un dels instruments de l’orquestra.

Programa          DOSSIER
Tradicional concert de nadal amb obertures, marxes, polcas i valsos de la família Strauss.

Programa          DOSSIER
Programa dedicat a Txaicovski amb la 5ª Simfonia i les Variacions Rococó per a violoncel i orquestra. Música brillant, plena de romanticisme que enlluerna i emociona.
Una de les obres més impactant i espectacular escrita a principis del segle XX. Els Planetes ha edevingut un model a seguir en un gènere tan actual com la música de pel·lícules.

Suite simfònica basada en el conte "Les mil i una nits". La música ens ajuda a seguir una història fantàstica plena d'aventures típica dels contes orientals. 
Un programa seleccionat expressament per gaudir-lo una nit d’estiu tot seguint la tradició de grans concerts a l’aire lliure que es celebren arreu d'Europa.
Programa          DOSSIER
Segueix-nos