"Auscultant Chopin", conferència del doctor Lluís Orozco

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Conferència sobre la música i els músics des d’una òptica mèdica.

Conferència sobre la música i els músics des d’una òptica mèdica, aquest dissabte a l’Escola de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès
Es tracta d’una nova proposta del Calendari d’activitats de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. La conferència serà pronunciada pel doctor Lluís Orozco.

La conferència “Auscultant Chopin. Música i músics des d’una òptica mèdica” és la nova proposta del Calendari d’activitats de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, que tindrà lloc el proper dissabte 20 de gener a les 12:00 hores a l’Aula Magna de l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès.

La conferència serà pronunciada pel doctor Lluís Orozco Delclòs, Director Científic de l’Institut de Teràpia Regenerativa Tissular del Centre Mèdic Teknon. Lluís Orozco és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra, doctorat en medicina cum laude per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en cirurgia ortopèdica i traumatologia.

Lluís Orozco parlarà d’errors patobiogràfics, com el que es diu de Chopin que va morir de tuberculosi pulmonar. El doctor Orozco exposarà patologies freqüents derivades de la pràctica instrumental i què cal conèixer per evitar-les o tractar-les a temps i correctament.

Les propostes del Calendari d’activitats de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat són adreçades als socis i simpatitzants d’aquesta formació musical, però obertes a tothom (cal confirmar l’assistència al tel. 935893193 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

*Podeu consultar el Calendari d’activitats al web de l’Orquestra: www.simfonica.cat.

Conferència “Auscultant Chopin. Música i músics des d’una òptica mèdica”, a càrrec de Lluís Orozco.
Dissabte, 20 de gener, 12:00 hores. Aula Magna de l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès.

Segueix-nos