Schumann & Beethoven al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts
Concert al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt amb Ayako Fujiki com a pianista solista, la vuitena simfonia de Beethoven.

5-11-2017
El proper diumenge, 6 de novembre, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat oferirà al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt un concert amb grans obres dels músics alemanys Robert Schumann (1810-1856) i Ludwig van Beethoven (1770-1827): el concert per a piano i orquestra en la menor opus 54 de Schumann, amb Ayako Fujiki com a pianista solista, la vuitena simfonia de Beethoven  i l’obertura d’ “Egmont”, de Goethe, també composta per Beethoven.

Es tracta del mateix repertori que va oferir la formació simfònica santcugatenca ahir dijous al Teatre-Auditori Sant Cugat, amb les entrades exhaurides.

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat serà dirigida pel prestigiós director búlgar Grigor Palikarov, que també és compositor i pianista.

La carrera professional de Grigor Palikarov com a director d’orquestra simfònica va començar a la Banda Simfònica de l’exèrcit búlgar. Va ser director titular i director artístic de la Filharmònica Juvenil Pioneer. L’any 2001 va ser designat director de l’Òpera Nacional de Sofia i Balletin. Actualment és el gerent i director artístic de l’Orquestra Symphony Opereta Georgi Atanasov. Palikarov viatja regularment a països com Alemanya, Àustria, Bèlgica, França, Itàlia, Luxemburg, Macedònia, Eslovènia, Suïssa, Taiwan, Estats Units, Japó...

Pel que fa a al pianista, Ayako Fujiki, va néixer a Tòquio i va començar a tocar el piano quan era una nena petita i va fer el seu primer concert als set anys, tocant Beethoven i Chopin. Com a pianista, s’estrenà al Palau de la Música Catalana i ha compost peces orquestrals amb piano i d’altres instruments. Deixeble d’Alicia de Larrocha i especialista en música espanyola, ha actuat en països com el Japó, el Regne Unit, Àustria, Suïssa, Itàlia, Colòmbia, Bulgària i Espanya.

Daniel Romaní

Propers concerts

Simfonia del Nou Món

22 Novembre 2019
21:00 h

Simfonia del Nou Món

24 Novembre 2019
19:00 h

Simfonia concertant de Mozart

7 Desembre 2019
12:00 h

Simfonia concertant de Mozart

8 Desembre 2019
12:00 h
Segueix-nos